Sunday, 14 February 2016

Indian Tax Funny Jokes+Images

Judge: You are Accused of RAPE, so you are Fined Rupees 11,461.

Man: My lord why exactly Rs.11,461

Judge: Rupees.10000 for Rape,

4%VAT

and

10.2% Entertainment Tax.

funny jokes on taxes

____________________________________________________

Funny quotes on indian tax

☑ 1) What r u doing?
Ans. : Business
Tax : PAY: PROFESSIONAL TAX!

☑ 2) What r u doing in Business?
Ans. : Selling the Goods.
Tax : PAY SALES TAX!!

☑3) From where r u getting Goods?
Ans. : From other Area/State/Abroad
Tax : PAY CENTRAL SALES TAX, CUSTOM DUTY & OCTROI! AND NOW LBT & LPT.

☑ 4) What are you getting in Selling Goods?
Ans. : Profit
Tax : PAY INCOME TAX!

How do you distribute profit ?
Ans : By way of dividend
Tax : Pay DIVIDEND DISTRIBUTION TAX.

☑ 5) Where you Manufacturing the Goods?
Ans. : Factory
Tax : PAY EXCISE DUTY!

☑ 6) Do u have Office / Warehouse/ Factory?
Ans. : Yes
Tax : PAY MUNICIPAL & FIRE TAX!

☑7) Do you have Staff?
Ans. : Yes
Tax : PAY STAFF'S PROFESSIONAL TAX!

☑ 8) Doing business in Millions?
Ans. : Yes
Tax : PAY TURNOVER TAX!
Ans : No
Tax : Then pay Minimum Alternate Tax (MAT).

☑ 9) r u taking out over 25,000 Cash from Bank?
Ans. : Yes, for Salary.
Tax : PAY CASH HANDLING TAX!

☑ 10) Where r u taking your client for Lunch & Dinner?
Ans. : Hotel
Tax : PAY FOOD & ENTERTAINMENT TAX!

☑11) r u going Out of Station for Business?
Ans. : Yes
Tax : PAY FRINGE BENEFIT TAX!

☑12) Hav u taken or given any Service/s?
Ans. : Yes
Tax : PAY SERVICE TAX!

☑ 13) How come u got such a Big Amount?
Ans. : Gift on birthday
Tax : PAY GIFT TAX!

☑ 14) Do u have any Wealth?
Ans. : Yes
Tax : PAY WEALTH TAX!

☑ 15) To reduce Tension, for entertainment, where are you going?
Ans. : Cinema or Resort
Tax : PAY ENTERTAINMENT TAX!

☑ 16) Hav u purchased House?
Ans. : Yes
Tax : PAY VAT, SERVICE TAX, SOCIETY, STAMP DUTY & REGISTRATION FEE !

☑17) How u Travel?
Ans. : Bus
Tax : PAY SURCHARGE!

☑18) Any Additional Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY EDUCATIONAL, ADDITIONAL EDUCATIONAL & SURCHARGE ON ALL THE CENTRAL GOVT.'s TAX !!!

☑ 19) Delayed any time Paying Any Tax?
Ans. : Yes
Tax : PAY INTEREST & PENALTY!

☑20) Do you want growth of india.?
Ans: offcource Yes .

Pay electricity tax,water tax, education tax, & other tax ,which is a punishment to u coz defulter people.

☑21) INDIAN :: can i die now??
Ans :: wait we are about to launch the FUNERAL TAX....!
____________________________________________________

A fine is a tax for doing something wrong.
A tax is a fine for doing something right.
____________________________________________________

Enter Your Email And Get Jokes In Your Inbox